Clubkampioenen HE en DD bekend

dd clubkamp

dd clubkampAfgelopen vrijdag werd er fanatiek gespeeld. De dames Speelden voor het kampioenschap in een poule van vijf. Na vier afmattende wedstrijden zijn Melanie en Ellen eerste geworden. Op de tweede plek eindigden Leonie en Linda en derde werden Wilma en Conny. De dames lachten gemakkelijker dan dat ze liepen na de wedstrijden.

Bij de heren werd ook fanatiek gestreden. In de beginnersgroep werd Alexander eerste, Duncan tweede en Kees derde. Leon is clubkampioen geworden, David tweede en Chris (K) derde. Edwin werd vierde en viel daarmee buiten de prijzen net als de andere acht enkelaars die allen vijfde werden. Het lopen ging bij de heren niet veel beter dan bij de dames.

Alle winnaars gefeliciteerd en de prijs kan 28 maart na de mixen in ontvangst worden genomen. Dan zijn namelijk de prijsuitreikingen.

Aankomende vrijdag gaan we verder met de dames enkel en de heren dubbel. Alvast vroeg in bed en de slagenwisselingen elke dag een half uur in het hoofd visualiseren. Ik heb er weer zin in.