We mogen weer.

Beste leden,  

 Zoals het er nu naar uitziet mogen we vanaf 19 mei weer binnen gaan sporten. Begin deze week krijgen we te horen of het definitief doorgaat, maar de cijfers gaan de goede kant op.
Wij zijn hard bezig om alles weer op te zetten om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. Vooral de TC zijn weer bezig geweest om alles rond te krijgen.  

Binnen de maatregelen is het straks mogelijk om te enkelen met maximaal 30 mensen per ruimte. We zullen weer met inschrijving werken volgens de app zoals we dat voor de stop ook deden. Deze is VERPLICHT, zonder aanmelding is het niet mogelijk om te kunnen komen spelen. Daarnaast is het VERPLICHT een Gezondheidscheck bij binnenkomst (voor iedereen van 18 jaar en ouder).  Verder hebben we zoveel mogelijk data ingepland, zodat we zoveel mogelijk kunnen spelen in de tijd die over is. 

  • 20 mei zal de zaal als eerste open gaan voor de 50+ groep. Deze kunnen spelen tot en met donderdag 15 juli. 
  • De damesgroep kan 21 mei beginnen tot en met 16 juli 
  • De jeugd kan zich op vrijdag 21 mei weer binnen melden voor de training van Adrie. Dit tot en met 9 juli. 18 juni zal er geen training zijn 
  • De jeugdselectie zal ook nog een aantal keer op dinsdag trainen. Namelijk van 25 mei tot en met dinsdag 6 juli. Met uitzondering van 22 juni. 
  • En de senioren kunnen vanaf 21 mei ook weer iedere dinsdag en vrijdag vrij spelen. Dit tot en met 16 juli.  
  • Ook voor de senioren is er de mogelijkheid om weer te gaan trainen. Dit kan vanaf dinsdag 25 mei tot en met 6 juli met uitzondering van 22 juni. 22 juni en 13 juli is er wel de optie om vrij te spelen.  
  • En dan begint de zomerbadminton. Wat betekent dat we lekker in de zomer door kunnen, maar dan zonder training en in een wat kleinere zaal. Deze is de hele zomervakantie van vrijdag 23 juli tot en met vrijdag 27 augustus. Hier hebben we dit jaar de blauwe zaal achterin de sporthoeve voor geregeld. Vrijdagochtend om 9.30 is de zaal gereserveerd voor de dames en de 50+ groep. En ‘s avonds vanaf 18.30 tot 19.30 voor de jeugd. En vanaf 19.30 voor de senioren.  

Wij hopen jullie allemaal spoedig weer in de zaal te zien. Wanneer we definitief groen licht hebben, zullen jullie weer het protocol via de mail toegestuurd krijgen. Als er nog vragen zijn, dan kunnen die gesteld worden via de mail of whatsapp aan een van de bestuursleden.  

Verder nog aandacht voor onze vorige mail met betrekking op de compensatie van de contributie. Veel mensen hebben hier al op gereageerd, maar nog niet iedereen. Vergeet niet je keuze hiervoor door te geven.  

 Met vriendelijke groet, 

 Het bestuur