Van alles en nog …..

tc oproep

tc oproepVoor een ieder die zich nog wil opgeven voor de clubkampioenschappen heren enkel of dames dubbel. HET KAN NOG!!!…. tot maandag. Vanavond in de zaal, of via tc@bbsbodegraven.nl.

De laatste tijd houden de zaalbeheerders ons meer aan de tijden dat wij de units huren. Dat is natuurlijk helemaal terecht, maar voor ons wel een verandering. Wij waren het niet zo gewend. Op dinsdag hebben wij unit 1 tot 22.30 uur en unit 2 tot 22 uur. Op vrijdag unit 1 en 2 tot 22 uur, unit 3 tot 22.30 uur. Als er competitie is hebben we unit 3 tot 23 uur. Ik hoop dat het voor iedereen zo weer duidelijk is.

We zoeken nog steeds iemand voor het bestuur voor volgend seizoen. Zonder TC gaat het niet, dan kan je je laten trainen door je buurman op een eigen veldje in je tuin, met eigen gekochte shuttles. Met de buren kan je dan een competitie opzetten. Mocht je dit beeld tegen staan, meld je dan bij het bestuur en onderzoek of jij wat kan en wil betekenen voor de vereniging. Een vereniging maken we samen!
Overigens hebben we voor volgend seizoen ook nog mensen nodig voor de toernooicommissie. Voor dit jaar zoeken we nog iemand die de sportontmoeting wil coordineren voor onze vereniging. De sportontmoeting is een gezellig gebeuren, waarin je met een afvaardiging van je vereniging strijd tegen andere verenigingen in verschillende disciplines. Dit varieert van klaverjassen tot waterpolo.