Slottoernooi en mededelingen

IMG 20160521 WA0004

IMG 20160521 WA0004Afgelopen zaterdag deed ook BBS weer mee aan het slottoernooi van de voorjaarscompetitie… en niet onverdienstelijk. BBS 2 (Cees, Coen, Melanie en Leonie) werden op een haar na tweede, de prijsuitreiking begon veel later omdat ze maar niet konden uitmaken wie er nu eerste was. BBS 3 (Bram, Matthieu, Linda en Marijke) werden vierde en BBS 4 (Edwin, Johnny, Evelien en Melissa) werden eerste in de poule. Het was weer een geslaagde dag vol patat, badminton, gezelligheid, zweet en leut, Evelien was erg blij met twee brullende teamgenoten die zich moesten opmaken voor de laatste wedstrijd. Kan het niet nalaten, BBS 3 – BBS 4 werd 0-3! Niet in de laatste plaats door onze geweldige invaller Edwin, alias super Grover.

De agenda is bijgewerkt tot einde seizoen. 8 juli is de laatste keer in de sporthoeve voor de senioren, daarna begint het zomerbadminton. Op de agenda van de site stond nog dat er morgen nog training is, maar die is voor de senioren afgelopen. Verder is de rabo fietstocht op 11 juni toegevoegd en natuurlijk onze jaarlijkse bbq op 25 juni. We verwachten 150 fietsende badmintonners en even zo veel bbqers!!!!

Zomerbadminton komt ook snel op de site, maar de avond is weer genoeg gevorderd en hier trekken we de stekker uit de computer. Gelukkig nog niet uit de avond. Tot morgen.