Najaarsmarkt en datum ALV

najaarsmarkt 1

najaarsmarkt 1Zoals jullie gemerkt hebben was ik vergeten de datum bij de alv te schrijven. Heb ik net hersteld. Ook in de agenda staat de datum. De vele reacties doen me goed, blijkt maar weer dat de site gelezen wordt. Het mag nu wel stoppen, want mijn mailbox loopt vol.

Op zaterdag 10 september staan we volgens traditie op de najaarsmarkt. Doelstelling is het onder de aandacht brengen van badminton en ledenwerving. Daarnaast is het gewoon gezellig, met ieder jaar heerlijke koffie en koek van Wilma. Voor de goede orde, ik moet Wilma voor dit jaar nog vragen en resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst zoals jullie allen weten. Wie wil er voor deze dag vrijwilliger zijn. We doen het in blokken van twee uur. Een blok van 10 tot 12 uur, van 12 tot 14 uur en van 14 tot 16 uur. Ieder blok hebben we minimaal twee mensen nodig. Geef je op, zowel senioren als jeugdleden. Geef tevens even de tijden aan dat je kunt, maak ik een rooster. Opgave kun je mailen naar tc@bbsbodegraven.nl. Je mag ook appen of smsen naar -.