Jeugdteams BBS voortreffelijk in competitie

badm jeugd

Jeugdteams BBS doen het voortreffelijk en het jongens team ligt zelfs op koers voor het kampioenschap

badm jeugdHet jeugdteam van BBS dat uitkomt inde jongenscompetitie badminton < 15 jaar is hard op weg naar het kampioenschap. Na 6 van de 10 wedstrijden voeren zij de ranglijst aan met een voorsprong van 7 punten op de nummer 2 Unicum uit Woerden.

Zondag 17 april weten wij meer, want om 10.00 wordt de wedstrijd Unicum-BBS gespeeld in Sporthal Snellerpoort te Woerden. Niet dat het kampioenschap dan al definitief binnen is, maar bij winst komt e.e.a. wel heel dichtbij! Supporters zijn welkom om Menno de Heer, Robin Slappendel, Wouter Proost en Mans Ranselaar aan te moedigen.

Ook het jongste team < 12 jaar, dat uitkomt in de zogenaamde “opstapcompetitie” voor beginnende spelers presteert boven verwachting. Met nog 4 wedstrijden te gaan bezetten Federico Marrazza, Kelly Verleun, Dominique Vermeulen en Marieke van der Valk stevig de 2e plaats op de ranglijst.

Daarnaast heeft BBS ook nog een team < 17 jaar, spelend in de meisjescompetitie. Zij hebben te maken met een vrij zware poule met ervaren tegenstandsters en hebben tot nu toe een wisselend resultaat geboekt. Met 4 verloren wedstrijden en 1x een gelijke stand van 4-4, staan zij thans op de laatste plaats, maar de resultaten worden wel steeds beter. Dus is er voor Melissa Kuijpers, Amanda van Grieken, Nikki Fredriksz, Els Brouwer, Kaylee Baggerman en Jessica Hulsbergen nog van alles mogelijk.

Wie kennis wil maken met (jeugd) badminton vanaf 7 of 8 jaar is van harte welkom om op de vrijdagavond vanaf 18.30 uur eens te komen kijken in de Sporthoeve.