Inschrijving competitie volgend jaar en lopende zaken

shuttle

shuttleHebben jullie het ook gemerkt, na langdurig buitenlands verblijf was onze voorzitter afgelopen dinsdag weer aan het spelen. De Roemenen hebben hem goed verzorgt en enige lichamelijke inspanning in de sporthal zal goed doen.
Ook is er een tijd geen bericht geschreven, mijn computer was gecrashed. Nu een mooie laptop gekocht, Alles voor de badminton.
Afgelopen vrijdag en zondag hadden we een interne derby. Team 2 moest tegen team 3 voor de competitie. Vrijdag speelde team 2 thuis en dat resulteerde in een mooie overwinning van 6-2. Zondag uit in de sporthoeve was veel moeilijker, het werd gelijk spel. Dat er geen zoete broodjes worden gebakken is wel duidelijk, want met het gelijk spel heeft team 3 de kans op het kampioenschap erg klein gemaakt voor team 2. Van je clubgenoten moet je het maar hebben.
Vanavond en volgende week dinsdag kan er nog ingeschreven worden voor de najaarscompetitie die loopt van september tot januari.
Dan last but not least. Team 1 kan 2 mei kampioen worden in de voorjaarscompetitie. Ze moeten dan tegen de nummer twee. Aanmoedigingen worden gewaardeerd.