Competitie, clubkampioenschappen en invitatietoernooi

afbeelding

Beste mensen,

zoals jullie hebben kunnen lezen is het mix 1 team kampioen geworden bij de najaarscompetitie. Maar er zijn meer teams, het mix 2 team is zesde geworden in de achtste klasse en het mix 3 team is vijfde geworden, ook in de achtste klasse. Het herenteam zit nog in een nacompetitie.

afbeelding

Dit is een prestatie ten opzichte van vorig jaar. We hadden toen één team minder en het laatste team eindigde als laatste. Alle spelers gefeliciteerd met dit resultaat en het doel voor volgend jaar wordt boven de middenmoot.

Om dat te bereiken zijn we met de teamtrainingen begonnen. Bij een teamtraining wordt één team inividueel gecoacht. De eerste reacties die ik gehoord heb waren positief. De evaluatie volgt in maart.

Aankomende vrijdag is de aftrap van de voorjaarscompetitie. Alle teams veel succes.

Vanaf zeven maart beginnen we met de clubkampioenschappen. Vanaf volgende week zullen er inschrijflijsten in de sporthal hangen. Lukt het niet om je daar in te schrijven kan er ook altijd een mail naar de tc gestuurd worden.

plaatje

Voor dat we aan de clubkampioenschappen beginnen mag je nog even ontspannen door mee te doen aan het invitatietoernooi. Denk alvast na over wie je gaat uitnodigen:

  • je partner
  • buurman of buurvrouw
  • een blind date
  • een vreemdgangertje

Laat je fantasie maar gaan, de datum is vier maart.

Speelse, Johnny