Clubkampioenschappen Mix en finale heren enkel

Prijsuitreiking

PrijsuitreikingAankomende vrijdag is al weer de laatste avond van de clubkampioenschappen. Wil iedereen om 20.25 uur aanwezig zijn. We starten strak om 20.30 uur en trappen af met de finale heren enkel en de eerste rondes mixen.
In de C klasse zijn twee poules. Poule 1: Leen en Marry, Nadine en Patrick, Alexander en Amanda. Poule 2: Theo en Do, Ton S en Saskia, Linda en Pascal. Na de poulewedstrijden gaat de nr 1 tegen nr 1 enz.
Bij de heren B doen er 8 tot 10 stellen mee. Daar spelen we in twee poules van twee en twee poules van drie. Daarna de nummers 1 tegen elkaar, de nummers twee tegen elkaar enz. Vervolgens spelen de winnende nummers 1 de finale en de verliezende nummers 1 om 3e en 4e plaats. Omdat het nu van grote invloed is tegen wie je begint zal ter plekke geloot worden wie bij elkaar in een poule zit. Alleen Leon en David zitten in afzonderlijke poules van twee en zullen de eerste ronde niet starten, omdat ze de finale heren enkel spelen.De rest wordt er om heen geloot. Daarna natuurlijk de prijsuitreiking.