CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 24 APRIL

clubkampioene

clubkampioeneAfgelopen vrijdag was het weer zover. In de sporthoeve werd gestreden om de titel beste badmintonster en beste heren dubbel. Nadat in de vorige ronde Edwin de beste enkelaar bleek en Wilma en Dominique de beste dubbelaars onder de dames, bleek ook Edwin deze avond weer de eerste prijs weg te slepen. Hij deed dit onder bezielende begeleiding van zijn speelmaatje David. Samen bleken zij te sterk vooralle andere dubbels. Ze moesten wel enkele tegensets dulden. Tweede werden Cees en Coen en derde werden Peter en Matthieu. De energie kwam van Matthieu en de wijsheid van Peter. Hij weet al jaren waar de mosterd vandaan komt.

Bij de dames won Melanie net als vorig jaar de dames enkel. Volgend jaar nog een keer winnen en ze mag de prachtige beker mee naar huis nemen. Van onze penningmeester het verzoek om een volgende overwinning te verijdelen. Leonie werd tweede en heeft een mooie spurt naar boven gemaakt sinds vorig jaar. Grote verassing was Sabine die na twee jaar spelen derde werd. Proficiat allen.

Vrijdag 22 mei zal er om de mix gestreden worden. Als je mee wil doen geef je dan op via tc@bbsbodegraven.nl. De komende twee weken ben ik op vakantie en er zullen dan ook geen lijsten in de sporthal hangen.