Clubkampioenschappen week 2 ook een groot succes!

Afgelopen vrijdag was er het vervolg van de clubkampioenschappen. Nadat vorige week een begin werd gemaakt met de heren-enkel en de dames-dubbel, was nu de beurt aan de dames-enkel en de heren-dubbel. En dat werd een prachtige strijd.

Voor de dames-enkel hadden zich 6 dames opgegeven. Er werd met volle inzet gestreden en het resultaat was dat Melanie en Dominique de finale bereikten.

Voor Dominique, die voor het eerst aan de kampioenschappen meedeed, was het een hele prestatie. Het werd een mooie, maar vooral sportieve, partij waarbij Melanie als terechte winnares uit de strijd kwam. Melanie, van harte gefeliciteerd en Do, uitstekend gedaan!

Voor de heren-dubbel hadden 8 teams zich opgegeven. Nadat de poulewedstrijden waren afgewerkt bleven er twee teams over voor de finale. Eric en Edwin namen het op tegen Bart en Chris. Na een bloedfanatieke, maar wederom zeer sportieve, strijd, kwamen Eric en Edwin als winnaars uit de bus. Van harte gefeliciteerd, mannen!

Ik wil nog wel even de organisatie in het zonnetje zetten. Melanie en Johnny hebben er voor gezorgd dat alles voortreffelijk verliep. Er werd een beroep gedaan op de zelfredzaamheid van de deelnemers omdat zij zelf ook aan het kampioenschap deelnamen.

Het was gelukkig niet nodig, maar anders had Johnny, als schatrijke bierbrouwer, het kampioenschap graag gesponsord.

Volgende week nog de mix-dubbels en daarna de prijsuitreiking. Graag tot volgende week!