Buitengewone ALV afgelast

Beste Leden,

We hebben enig zins goed nieuws! We hebben 1 aanmelding gehad voor de functie Voorzitter! 

Daarmee zijn we deels uit de brand geholpen. Echter hebben we geen aanmelding gehad voor de positie van JC. We hebben wel van 1 persoon te horen gekregen dat hij/zij bereid is om een kleine subset van de JC tot zich te nemen. De overgebleven taken hebben we onder TC en Penningmeester verdeeld. Het enige wat we nu nog nodig hebben zijn extra vrijwilligers die bereid zijn om een avond te assisteren bij de jeugd op vrijdag en soms zondag. Dus mocht je een avond kunnen helpen laat dit dan weten aan de huidige jeugd@bbsbodegraven.nl. Idealiter zijn we nog steeds op zoek naar een volwaardige kandidaat voor de JC. Mocht je je geroepen voelen kan je je nog steeds aanmelden bij info@bbsbodegraven.nl

Ook is een lid bereid onze huidige Secretaris aan te vullen in de periode dat zij mogelijk niet meer in staat is haar functie te vervullen. 

Hiermee is de verenging voorlopig uit de brand geholpen. Dat betekend ook dat de buitengewone ALV (die gepland was op 25 juni NIET DOOR GAAT). Toch nogmaals mocht er iemand de functie JC tot zich willen nemen dan kan dat nog steeds.

In het kader van het BBS Jubileum presenteer ik hier het programma van aankomende vrijdag!

10jaaractiviteiten