Belangrijke updates voor de vereniging!!

overwinnaar afbeelding

Beste BBS Leden,

Dat bericht heeft lang op zich laten wachten dus ik probeer er alles in te proppen.

overwinnaar afbeeldingOp 8 mei hadden we een bijzonder succesvol invitatie toernooi. Welgeteld 50 man was aanwezig op deze speelavond. We kwamen speelbanen te kort, maar gelukkig konden we uitwijken naar zaal 4 en 5! Bij deze wil ik Linda, Marja en Marion ontzettend bedankten voor het regelen van het invitatie-toernooi en Luke en Kaylee voor de ongekende warming-up. (deze zal bij sommige mensen nog lang heugen)

Marion en Marja hebben aangegeven dat dit voorlopig hun laatste keer was in de toernooi-commissie en zoeken fanatieke opvolgers om samen met Linda nog meer van dit soort successen te realiseren in de toekomst!

IMG 0019Ondertussen zijn Ton D., E. Fredriksz en wat vrijwilligers actief bezig op basisscholen om badminton clinics te geven, om zo kinderen het plezier van de sport te laten meemaken. Tijdens de speelmomenten horen we veel positieve geluiden en we hopen hiermee in het nieuwe seizoen nog meer enthousiaste jeugdleden te mogen verwelkomen. Mocht je het een leuk idee vinden om ook een super leuke badminton clinic bij jouw kind op school te doen, neem dan contact op met actie@bbsbodegraven.nl en wie weet is jouw school de volgende waar we langs komen!

In nog meer goed nieuws, de Voorjaarscompetitie 2018 is afgelopen, en weer valt BBS in de prijzen!

bekersBBS 1 in poule A en BBS 2 in poule B zijn beide geëindigd op de EERSTE plaats! Proficiat! Uitstekend gedaan beide teams. BBS 1 wist het nog spannend te houden tot de laatste wedstrijd waarbij ze tegen Voorburg met 4-4 minimaal moesten winnen, is het een 2-6 gewonnen voor ons! BBS 2 heeft het ook billen knijpend spannend gehouden door na de laatste wedstrijd gelijk te eindigen met het puntensaldo als de nummer 2 VELO. Echter heeft BBS 2 veel efficiënter gespeeld met een doelsaldo verschil van 8 punten waardoor ze uiteindelijk toch de eerste prijs hebben binnensleept. 

Ook BBS 3 en BBS 4 hebben ontzettend hun best gedaan en zijn beide een competitie en ervaring rijker. Waarin BBS 3 zich niet zomaar gewonnen gaf tegen de thuiswedstrijd tegen BBS 2 en waarin BBS 4 het aanstromende (jeugdige)talent van de vereniging zich klaarmaakt om iedereen voorbij te streven in het nieuwe seizoen 2019! 

Op het slot toernooi van het RCZ op 26 mei hebben we ook 3 teams ingeschreven.  BBS 1 heeft de 2de plaats behaald in poule A, BBS 2 is 4de geworden in poule B1 en BBS 3 is 5de geworden in poule B2. Ik heb van sommige wedstrijden mogen genieten, en gezien dat het allemaal een nek aan nek race is geweest waarbij het alle kanten kon op gaan. Wie weet dat we volgend jaar nog meer fanatieke deelnemers zullen hebben! 

duel badmintonOndertussen zijn onze eigen clubkampioenschappen in volle gang! Bij de heren enkels zijn we 2 kampioenen rijker, 1 voor de A poule en 1 voor de B poule. Bij de dames enkel hebben we als 4de jaar op een rij een nieuwe winnaar. De heren en dames  dubbel hebben het ook spannend gemaakt. Op vrijdag 15 juni zal het laatste onderdeel “MIX” plaatsvinden en zullen we na afloop de prijsuitreiking doen in de bar onder het genot van en hapje en drankje en zullen we daar formeel de namen en prijzen bekend maken! 

Dan in wat minder leuk nieuws, door een technische storing met de website, was het helaas niet mogelijk om ons (bestuur) te mailen in de periode van 24 t/m 28 mei. Al het email verkeer naar email adressen die eindigen op “…@bbsbodegraven.nl  zijn niet aangekomen en/of verstuurd. Onze webtechnicus Maurice heeft het probleem verholpen dus mocht je in deze periode naar ons gemaild hebben, wil ik jullie graag vragen om dit nogmaals opnieuw te doen! 

Dan weer wat feestelijk nieuws, voor de attente leden onder ons zal het misschien opgevallen zijn maar we hebben een extra knop onder “contact” staan op de website. Onder contact staat nu ook de knop “Vertrouwens Contact Persoon” met meer informatie over wat deze personen doen en wat zij voor jou kunnen betekenen. Dank voor jullie inzet Ton. D en Melanie!

Een andere kleine update is dat er onder het kopje “Actueel” kan men het nieuwe kopje “BBS 10 Jaar” vinden met de algemene publieke informatie over ons 10-jarige bestaan. Als men inlogt en nog een keer naar “Actueel”  gaat verschijnt er en nieuwe knop genaamd “BBS 10 jaar leden” waarin we de echte gedetailleerde planning delen over de dag zelf en mogelijk ook tijdschema’s van de bezetting en activiteiten. 

Mocht je problemen hebben met inloggen op de website of je inlog gegevens vergeten zijn dan kan je een mail sturen naar webmaster@bbsbodegraven.nl en dan zullen zij het in orde maken. 

Dan zullen nu wat mededelingen volgen: 

  • Afgelopen dinsdag 29 mei was de LAATSTE dinsdag-avond van dit seizoen. 
  • Aankomende vrijdag 8 juni hebben we onze open-avond/jubileum bij de sporthal dus zorg dat je erbij bent! 
  • Aankomende zaterdag 9 juni hebben we het piramide bouwen om 9.00 op het raadhuisplein! Neem je BBS shirt mee, dan bouwen we een piramide van 17 meter hoog in een 1 uur!
  • Aankomende zaterdag 9 juni is ook de Rabo fietstocht! 12, 30 ,60 en 100 km kan je fietsen en zal als je nummer 55 invoert op je blaadje de verenging ondersteunen! Nodig je buren, vrienden en familie uit en fiets gezellig op deze dag met elkaar voor een fantastisch uitje! 
  • op 15 juni is de clubcompetitie MIX 
  • op  23 juni is het jeugd-uitje! 

Nog een andere herinnering voor de leden, mocht je je lidmaatschap op willen zeggen voor komend seizoen (2018-2019) dan moet je dat gedaan hebben voor 5 juni 2018. Indien dit we geen schriftelijke opzeggen ontvangen op info@bbsbodegraven.nl gaan wij bij de begroting uit dat u nog lid bent voor een heel nieuw seizoen en zal deze worden gefactureerd. 

Dave