BBS Jeugd activiteit Spelletjes avond / Blackminton

BBS Jeugd Blackminton

De eerste Jeugdactiviteit van 2014 is op zaterdagavond 1 februari van 19.30 tot 23.00 uur. Dit is een gezellige(spelletjes-)avond voor alle jeugdleden van BBS.

De avond vindt plaats in het zaaltje bij/naast de kantine in de Sporthoeve. De kinderen kunnen onder het genot van een hapje en een drankje en  een gezellig achtergrond muziekje een spelltje spelen. Bijvoorbeeld flipperen, sjoelen, tafeltennissen, zeeslag, houten-toren-bouwen, dammen/schaken, kaarten, ganzenborden en eventueel air-hockey of WIJ-sport of darten.

De kosten zijn 2,50 per persoon, en ieder jeugdlid van BBS mag maximaal 1 introduc├ę meenemen die 3,50 Euro per persoon toegang betaald (te voldoen aan de deur bij binnenkomst).

Het eerste uur, van 19.30 tot 20.30 uur is metname voor je jongste jeugdleden, daarna zijn de oudere jeugdleden aan de beurt.Iedereen is van harte welkom!

BBS Jeugd BlackmintonVerder zal er in tegenstelling tot eerder bericht: een Speed(black-)minton disco-avond voor alle jeugdleden van BBS georganiseerd worden op za. avond 8 maart 2014.

We spelen deze avond speedbadminton, deels in het donker, zonder net, met verlichte speeders(shuttles), blacklights, discolampen en muziek.

De activiteit vind plaats in Unit 4 en 5, in de Sporthoeve en start om 19.30 uur tot ongeveer 23.00 uur. Alle jeugdleden van BBS zijn van harte welkom.

Dresscode is sportkleding welke licht geeft in donker of oplicht door blacklight! Kosten zijn 2,50 Euro per persoon, inclusief gebruik speedbadminton materiaal!

groet,

Harmen