A3 Sip nieuwe jeugdtrainer

A3

A3Op 25 augustus begint het badminton seizoen weer. Wij hebben er alvast heel veel zin in! Wij hopen jullie ook!

Wie er ook heel veel zin in heeft is onze nieuwe jeugdtrainer A3 Sip. Hij zal vanaf 28 augustus de jeugd gaan trainen op de vrijdagen. De training voor de selectiegroep op dinsdag zal in eerste instantie nog door Nico verzorgd worden. 

A3 zal mogelijk ook de training van de senioren gaan geven. Hiervoor zal A3 in september een proef training geven. Na zijn vakantie zal hij dan op dinsdagen de selectietraining en de senioren training overnemen van Nico.

In onderstaand stukje stelt A3 zichzelf voor. Wij zijn heel blij dat A3 zich aan onze club heeft verbonden.

Wij wensen hem heel veel succes en trainingsplezier bij BBS!

 

Hallo,

Mijn naam is A3 sip en nadat ik op de laatste jeugd speelavond een proeftraining heb gegeven, heeft de vereniging besloten mij aan te nemen. Dus in het komende seizoen ben ik jullie trainer.

Ik woon in Waddinxveen en ben getrouwd met Anneke. Mijn kinderen, 1 dochter en 1 zoon, die zijn al het huis uit en hebben er allebei voor gezorgd dat ik twee kleindochters heb. 

Voordat ik solliciteerde ben ik al een keer in de sporthal geweest om te kijken hoe het er bij jullie aan toe gaat. Daar werd ik enthousiast van en ik kan wel stellen dat ik sta te popelen om op 28 augustus de eerste training na de vakantie te verzorgen.

Ik hoop dat iedereen de vakantie goed is doorgekomen en met frisse moed aan het nieuwe seizoen wil beginnen.

Tot ziens op de training!

A3