Meldingen nieuwe seizoen

Beste leden,

Het nieuwe seizoen gaat bijna beginnen en voor de start hebben we nog een aantal mededelingen voor jullie.

Clubshirtjes
De meeste mensen die een clubshirt hebben besteld hebben hem ondertussen binnen, maar een aantal mensen hebben hem nog niet kunnen ophalen. Deze kunnen bij het start van het seizoen worden opgehaald in de sporthal.

Bestuursmail
Er zijn een aantal problemen geweest met de mailboxen van het bestuur waardoor wij niet alle mailtjes binnen hebben gehad. Deze problemen zijn ondertussen verholpen. Heb je iets naar een van ons gemaild en nog geen antwoord gehad, mail dan gerust nog een keer.

Aankomende ALV
Met het nieuwe seizoen komt ook de volgende ALV eraan. Wij zijn druk bezig om alles op de agenda te zetten. Alles wat wij willen bespreken staat onder tussen op de agenda, maar wij willen ook de punten op de agenda zetten die voor jullie belangrijk zijn. Heb jij iets waarvan jij wilt dat het besproken wordt tijdens de ALV, laat het ons weten. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jullie belangrijke punten ook op de agenda komen te staan.

Vacatures
Er zijn voor het nieuwe seizoen ook weer een aantal vacatures die open staan. Deze wilden we alvast met jullie delen, zodat jullie er voor de ALV al over na kunnen denken of je een van de vacatures kan opvullen.

Toernooicommissie:
De toernooicommissie organiseert elk jaar 3 hele leuke toernooien voor de club. Als lid van de toernooicommissie zal je voor elk toernooi een keer afspreken om het toernooi te organiseren. Verder zal je tijdens het toernooi zelf aanwezig zijn om het goed te laten verlopen.
Dus lijkt het je leuk om een toernooi te organiseren en verantwoordelijk te zijn voor deze gezellige avonden, geef je op.

Ondersteuning jeugd:
Voor de jeugd worden er altijd verschillende leuke activiteiten door het jaar heen georganiseerd. Dit bestaat uit verschillende toernooitjes. Ook zijn er altijd extra handen welkom die op vrijdag mee kunnen helpen bij de training van de jeugd. Heb je regelmatig op vrijdag een paar uurtjes vrij en lijkt het je leuk om te helpen bij onze jeugd geef je dan op.

Jeugduitje regelen:
Naast deze leuke taken is er ook nog de mogelijkheid om aan het einde van het jaar een leuk uitje voor de jeugd regelen. Dit is altijd een leuke geslaagde dag. We zijn regelmatig naar Walibi geweest, maar hebben ook poldersport gedaan en leuke proefjes in Nemo. Je bent een middag bezig met het uitzoeken van een leuke activiteit. Vervolgens kijk je welke leden hier interesse in hebben en welke ouders er willen rijden. En vervolgens mag je als afsluiter gezellig mee. Dus heb je zin in een hele leuke dag met onze jeugd, geef je op!

Social media ondersteuning:
Verder willen we dit jaar een nieuwe functie starten. Wij hebben nu als BBS een facebook en instagram pagina. Met beide gebeurd er niet veel, terwijl dit een hele nuttige manier is om meer aandacht voor onze club te krijgen en zo meer nieuwe leden te krijgen. Vind jij het leuk om met facebook en instagram bezig te zijn en wil jij voor onze club regelmatig korte, leuke updates posten, geef je dan op voor deze functie.

Nieuwe leden
Verder zijn we opzoek naar nieuwe manieren om nieuwe leden te werven voor onze mooie club. Hiervoor kunnen we jullie hulp gebruiken. Heb jij een leuk, origineel idee om nieuwe mensen te bereiken, laat het ons weten! Dan kunnen we dit idee gaan inzetten, om zo zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze club.

Wij zijn klaar voor de start voor het nieuwe seizoen en hopen dat jullie dat ook zijn. Wij zien jullie allemaal graag weer terug in de zaal!

Een sportieve groet,
Het bestuur