Coronavirus, einde badmintonseizoen.

Beste Leden,

Deze week is bekend gemaakt hoe de versoepelingen van de maatregelen rondom het coronavirus in de aankomende maanden gaat verlopen. Hierbij is bekend gemaakt dat de binnensporten per 1 september, mits het versoepelen goed gaat, weer open mogen. Dit betekent voor ons dat dit badmintonseizoen helaas geƫindigd is. Wij vinden dit als bestuur zeer jammer, maar iedereens veiligheid gaat voor alles.

We gaan wel proberen of we misschien een leuke buiten activiteit als afsluiting voor het seizoen kunnen organiseren. Hier volgt later meer informatie over.

Verder zijn we aan het uitzoeken welke kosten er weg vallen nu het seizoen eerder geƫindigd is. Zodra dit bekend is, zullen we dit naar jullie communiceren.

Om de tijd tot het volgende seizoen te vullen hebben wij voor jullie de BBS quarantaine quiz gemaakt. Deze zal starten op 15 mei om 20.30u. Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar: penningmeesterbbs@gmail.com. Nadere instructies volgen.

Vanwege het vroeger einde van het seizoen willen we wel wat punten onder jullie aandacht brengen.

  • Melissa gaat volgend seizoen stoppen met haar positie van de jeugdcommissie, daarom zoeken wij hiervoor een vervanger. Hier volgt zo snel mogelijk een apart bericht over op de site.
  • Iedereen die zich voor volgend seizoen wilt afmelden, heeft de tijd tot 1 juni
  • De shirtjes zullen we begin volgend seizoen uitdelen

Verder hopen we jullie allemaal in september weer in de zaal te zien. Tot die tijd hopen we dat niemand persoonlijk te maken krijgt met corona en dat jullie deze rare tijd in een goede gezondheid door komen.
Wanneer we nieuwe informatie hebben, zullen wij deze met jullie delen.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur