Tijdelijk dicht vanwege Corona.

Beste leden van BBS,

De boodschap in de toespraak van premier Mark Rutte van maandagavond 14 december jl. over de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus was helder. Nederland gaat per 15 december, voor vijf weken in een strenge lockdown om de opmars van het virus te stoppen. Dit betekent helaas voor ons dat de rackets weer in de tas kunnen en de shuttles terug in de koker. Opnieuw een flinke klap voor alle leden.

Het kabinet heeft besloten om alle sporthallen te sluiten tot en met dinsdag 19 januari 2021.Tot die tijd kan er net als in het voorjaar dus niet binnen worden gebadmintond. Er kan onder voorwaarden wel buiten gesport worden. Jongeren tot 18 jaar kunnen buiten blijven sporten en trainen in teamverband. Er is de mogelijkheid om alternatieve buitentrainingen voor de jeugd op te zetten, maar dat is in dit jaargetijde niet ideaal. Mocht er voor de jeugd wat opgezet worden dan laten wij dit zo spoedig mogelijk weten.

Wij willen iedereen fijne feestdagen wensen en een goed en gezond nieuwjaar. Wij hopen jullie. zodra het kan, weer in goede gezondheid te zien.

Namens het bestuur,

Amanda van Grieken